27 Eylül 2007 Perşembe

Sonradan oyuna giren defanslar


Sonradan oyuna giren defans oyuncularının puanlamasında bir belirsizlik söz konusuydu. Geçen hafta bu belirsizlik su yüzüne çıktı , bizim nezdimizde de muammaya dönüştü. 38. dakikada oyuna giren ama oyuna girdikten sonra takımı hiç gol yemeyen BJKli Serdar Kurtuluş kaç puan alacak tartışmalarını sonuçlandıramadık. Kaderimize razı pazartesi sabahını, puanların açıklanmasını bekledik.Serdar Kurtuluş oyuna sonradan girse de takımı önceden 2 gol yemiş olduğundan hareketle - 3 puan almıştı. Buna benzer GSli Uğur Uçar ise 2. yarıda oyuna girip takımı gol yemediği için 4 puanla değerlendirildi.

Anlaşıldı ki oyuncunun oyunda bulunduğu sürede yediği gol esas alınmıyor.Takımının maç boyunca gol yiyip yememesi esas alınıyor. Peki diyelim Uğur son 5 dakika oyuna girseydi takımı hiç gol yemediğinden o 5 dakika için yine 4 puan alacak mıydı? ya da Serdar Kurtuluş yine son 10 dakika oyuna girseydi yine - 3 le mi değerlendirilecekti ? Bununla alakalı - yani sonradan oyuna giren oyuncuların durumu - bir "en az oyunda kalma süresi" kriteri konamaz mı ???

Bunu olduğu gibi kopyalayıp sitedeki iletişim bölümüne yazıp göndereceğim ama bundan önceki en az 20 mailimde olduğu gibi yanıtsız kalacak yine biliyorum. Oraya öyle "Mesajınız bize ulaşmıştır, Teşekkür ederiz" yazmakla olmuyor bu işler ...


Yetkililer için sözlük anlamı :
FEEDBACK : Herhangi bir konuyla ilgili bir bireyin hizmetine sunulan materyali (öncelikle bilgi) o işle ilgili kullandıktan sonra sağlayıcısına döndürdüğü, derlediği sonuçlarla ilgili ampirik fayda. Geri bildirim.

Hiç yorum yok: