14 Mart 2008 Cuma

Fantezi Futbol Çelişkisi


Tunç Bozacılar yazılarına devam ediyor . Fantezi futbol ve gönül verilen takım arasında yaşanan ikilemi aktarıyor bu sefer satırlara ...


Bir Beşiktaşlı olarak geçen hafta yaşanılan bir olayı ( ki herkes yaşamıştır ) nakletmek istiyorum. Haftalık oyuncularımızı seçmiş, onların puan alacağını düşünerek sevdiğimiz takımın maçına seyredaldık. Beşiktaş'tan sadece Delgado kadromda yer alırken bunu düşünmemeye çalışıp kazanalım da golü kim atarsa atsın düşüncesi alıp başını gitmişti.
Beşiktaş 15 dakikalık oyunu rakip alana yıkma harekatından İ.Toraman ile golü bulup bizi zevklere salmış iken golü atan şahsın rakibim Engin Gürses’de olduğunu düşünüp Beşiktaş'ımın attığı gole üzüntü duyarken buldum kendimi. İçten içe maç böyle bitsin ancak bir tane yiyip Engin puan kaybetsin , 2-1 kazanalım düşüncesi içimi kemirmeyi bırakın maçtan daha önemli hale dahi gelebiliyordu.
10 dakika sonra Gençlerbirliği golü attı. Beşiktaş gol yemiş ben sevinecekmiydim? Sanırım evet. Rakip puan kaybetmişti. 5 puan daha az alacaktı. Ama ya Beşiktaş? Çelişkiler çelişkiler çelişkiler... Delgado'nun direkten dönen vuruşu ile top da 8 puan da aynı yere doğru gidiyordu. Beşiktaş gol atsındı ama Delgado atsındı. Bobo değil. Önemli olan Beşiktaş mıydı golü atan adamın kazandıracağı puanlar mıydı ? Elbette sorunun cevabı belli ancak içi kemiren nedir? Bir gün sonra kadromda olan Alex’in gol atmasını istemek mi , Fenerbahçe beter olsun puan kaybetsin mi ? Yine sorunun cevabı belli ancak siz bir de 2 asist yaparken Alex, Fenerbahçe maçını zevkle izleyen Tunç’u görün.

Not : Bu hafta içim kan ağlayarak Gökdeniz’i almayacağım !!!

Hiç yorum yok: