23 Nisan 2008 Çarşamba

Haftanın Tahmini


Yazarımız Tunç Bozacılar bu haftaki GS - FB derbisinin Fantezi Futbol Kadrolarını nasıl etkileyeceğinden bahis açıyor :

Bu haftaki G.saray - Fenerbahçe maçı yüzünden oyuncu seçimi konusunda darlığa düşülmesi kaçınılmaz . Alex, Lincoln , Semih, Kezman , Arda ve Servet' in nasıl ve ne şekilde dağılıcağını hep beraber göreceğiz . Büyük ihtimalle defans oyuncularının tercih edilmeyeceği bu haftada akla ilk devredeki hoş münasebet geliyor . Büyük derbiye ihtimam gösteren Emre Ocakoğlu ve Tolga Güven arkadaşlarımız takımlarının ilk 11' ini alarak bizlere bu oyunun güzelliklerini sunmuşlardı . Bizler sonucunu merakla takip etmiş ve eksi puanlara düşen Tolga kardeşimize üzülmüştük .

Şimdi merak edilen şu ; Acaba bu iki arkadaşımız yine kapışacak mı ? Son yıllarda Kadıköy'deki maçlardan eli boş dönmeyi alışkanlık haline getiren G.saray takımına soyadı gibi GÜVENen Tolga, deplasmanda G.saray ilk 11' ini alma cesaretini göstermiş ancak 2-0 lık skorla başını öne eğmiştir . Emre Ocakoğlu ise tüm oyuncularından aldığı puanlarla haftayı başarılı bir şekilde kapamış ve Fenerbahçesi ile bir kez daha gurur duymuştur . Peki şimdi ne olacak ? Emre Ocakoğlu deplasmanda Fenerbahçe ilk 11' ini alabilecek mi ? Tolga Güven şampiyonluk mücadelesinde G.saray' ına yine güvenip Emre'nin OCAK'ına incir ağacı dikebilecek mi ? Bu soruların cevabını cuma günü akşam saatlerine kadar alacağımızı umut ediyoruz . Sporun çekişmenin rekabetin güzelliklerini bize sundukları için şimdiden bu iki arkadaşımıza teşekkür eder , tüm yarışmacılara bu hafta için başarılar dileriz .

Editörün notu : Merak edilen bir başka konu devre arasındaki fiyat artışlarından sonra yarışmacıların 40 milyonluk bütçeyle takımlarının tamamını FB - GS 'den seçmeyi başarıp başaramayacakları ???

Hiç yorum yok: