7 Mayıs 2008 Çarşamba

Son Haftaya Girerken Şike İddiaları


Halit Başbuğ 'dan BFFK Kamuoyu'nu sarsacak şok iddialar :

Çok sevgili okurlarım,

Tüm dünyada örneklerini gördüğümüz, takımları küme düşüren, Milli takıma kadar yükselmiş futbolcuların aylarca sahadan uzak kalmasına yol açan, futbolun çirkinliği olarak bilinen şike , sonunda Büyük Fantezi Futbol Kapışmasına da sıçradı. Bu haftaya kadar ince eleyip sık dokudum ve puzzle’ın parçalarını birleştirdim ve son haftalara girerken artık yüzler ortaya çıkmıştı. Size önce kurbanlardan başlayacağım. Bu turnuvanın en büyük kurbanı Tolga Güven’dir. İlk haftalarda kötü performansını giderek yükselten Tolga Güven bazıları için tehlike olmaya başladığında Tolga Güven’in şifreleri çalınmış ve takımı değiştirilmiştir. Bunun en son örneğini Fanatik Galatasaylılığıyla bilinen Tolga Güven’in tüm takımı Galatasaraylı yapmasının ardından malum şahıslar tarafından yine büyük bir tezgahla tüm takımı dağıtılmış yerine takımı full Fener yapılmış ve 50 puanlık kazancı heder edilmiştir. İkinci Kurban Emre Ocakoğlu… Turnuvada 4.lüğü garantilemek üzereyken anasayfada işte Emre Ocakoğlu yine Fener kadrosu aldı diye manşet haberler çıktı. Aslında Emre Ocakoğlu Ali Sami Yen’de hiçbir Fenerliyi kadrosuna almayacak kadar zeki ve garantiyi seven bir kişilikti. Ama şimdi ne olacaktı? Basın yazmıştı. Fener kadrosunu tamamını almaması bu çok önemli maç öncesi Fenerbahçe camiasının maçtan korktuğu anlamına gelecekti. Fenerbahçe’yi çok seven Emre Ocakoğlu’nun yapacak bir şeyi kalmamıştı. Takımın tamamını bazı güçler tarafından basına yansıdığı gibi alıp makus talihine küsmek zorunda bırakıldı.. Çok sevgili Emre Ocakoğlu bu oyunların kurbanı oldu ve 4.lük tahtından göz göre göre adeta zorla oyuncu seçimi yaptırılarak düşürüldü. Yine Fenerbahçe’yi korumak adına da hiçbir açıklama yapamadı. Ve Son Kurban Halit Başbuğ idi.. 4.lük Emre Ocakoğlu’nun elinden alınmıştı.. Ve bu koltuğun yeni sahibi Halit Başbuğ son kurban olarak orada duruyordu. Son hafta maçlarında takımı hunharca katledildi desek yeridir. Halit Başbuğ’un önlenemez yükselişini her zamanki şifre oyunlarıyla bıçak gibi kesen bu şahıslar Halit’i de 4.lükten etmişlerdi.

Ama kimdi bunlar? Tabloya biraz bakarsanız bulmak o kadar da zor değil.. Her haftasonu maçları beraber izleyen, ellerinde kağıt kalemle rakiplerinin planlarını alt üst eden... Cumaları Lost günlerinde galibiyetlerini kutlayan Engin Gürses ve Tunç Bozacılar. Fantezi futboldaki büyük düşüşünü engelleyemeyen Tunç Bozacılar kadim dostu Engin Gürses’i de alet ederek bu oyunu hazırladı ve bütün rakiplerini bir bir oyuna getirdi.

Ve şimdi ne olacak ? Herkes olanları biliyor artık. Son yorumlarda okuduğunuz üzere Tunç Bozacılar’ın yeni hedefi ikincilik koltuğu. Sezonu ilk iki sırada bitirmek isteyen Tunç ve Engin bu hafta hiç bilmediğiniz oyunlarla karşınıza çıkabilir. Tavsiyem Gökhan ve Seçkin’e bu yazıyı iyi okuyun ve birbirinizle değil arkadan gelen gizli güç Tunç’a dikkat edin ve en önemlisi bu son haftaya girerken şifrelerinizi değiştirin ve takım değiştirmenin son saniyesi olan Cuma 18:00’e kadar bilgisayar başından ayrılmayın.

Bu yazılanlara inanmayanlar olacak ama bu yazıyı yazarken tek düşüncem son kurbanlar Gökhan ve Seçkini korumak ve bu eyyamcıları kınamak.

BFFK Kamuoyuna Saygılarla,
Halit Başbuğ

4 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

engin beni tanıdılar ,
sen kaç :(

Engin Gürses dedi ki...

Ben senle aynı safta değilim ki . Ben senin bu planının patlayacağını tahmin ediyordum zaten.

Engin Gürses dedi ki...

Hatta senin gibi saf da değilim şikeci seni !!!

Tunç Bozacılar dedi ki...

BOYS DON'T CRY ...
BU YENİ ŞARKIM HEM KALİTE HEM DE HALİT'E :))

PAŞA SANA DA BİR ŞARKI HEDİYE EDİYORUM -->Soğuk Küvet - Sagopa Kajmer (ben rüzgarın aruz vezni
Sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir
Amaç ?)